• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

L’Institut Moisès Broggi i UNAiUNA presenten ‘L’abisme de tot i res’ al Mercat

L’EN RESiDÈNCiA d’enguany va portar a escena, els passats 23 i 24 de maig, els estudiants d’arts escèniques de l’Institut Moisès Broggi amb la creació col·lectiva que van realitzar amb la companyia ‘UNAIUNA’ (comissariada pel Mercat de les Flors).

L’espectacle L’abisme de tot i res és el fruit del procés de creació amb Marina Fullana i Laura Lliteras (‘UNAIUNA’) que han acompanyat un grup de 19 joves que han participat del procés creatiu durant tot el curs. Juntes, han creat una càpsula coreogràfica que parteix de les vivències i els punts de vista de l’alumnat. Durant tota la peça, l’elenc jove va transitar espais, emocions i nivells utilitzant com a eix vertebrador el tema del ‘perill’. La conversa postfunció va servir perquè els i les joves, l’equip docent i l’equip artísitic compartissin la seva experiència i punts de vista amb el públic assistent.

Hi van participar els i les estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Moisès Broggi: Victoria Beltran, Anabel Bermeo, Ona Blasco, Adriano Carrera, Harry Edwards, Gael García, Barbara Guerrero, Wasima Hamzaoui, Alexandra Jurado, SiQi Li, Joana Medina, Roxana Morales, Berta Peña, Narai Quezada, Lucía Ramírez, David Rivas, Koro Sánchez, Jordi Sanchez, Ada Simonetta i la docent Montse Escós.

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.