La IV edició del BIDE (Barcelona International Dance Exchange), al Graner

El Graner és el nou centre d’investigació i creació d’aprofundiment del llenguatge del cos i el moviment, ubicat al barri de la Marina. Inclòs dins el Programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, les seves línies de treball s’estructuren sobre tres eixos principals: proximitat, creació i pensament. El Graner acull residències de creadors de dansa, desenvolupa projectes de cooperació artística amb altres agents culturals nacionals i internacionals  i promou la integració de l’espai al barri, entre d’altres objectius.

Del 18 al 22 d’abril el Graner acollirà la quarta edició de BIDE (Barcelona International Dance Exchange), on 50 coreògrafs, ballarins i performers professionals treballaran sota la forma de laboratoris.

BIDE és una plataforma única en el seu concepte perquè introdueix els laboratoris com a mètode de treball en la dansa contemporània. D’aquesta manera proposa una forma de treball horitzontal, un espai per conèixer-se i treballar junts, trobar inspiració i afavorir futures col·laboracions.

Durant la setmana, els participants de BIDE realitzaran intervencions artístiques amb els veïns i veïnes del barri de la Marina. El BIDE 2012 acabarà amb una flashmob, el diumenge 22 d’abril a les 19h als Jardins dels Drets Humans (entrada per carrer Jane Addams)  a la qual el Graner us convida a participar. A més a més, es projectarà un vídeo que ha comptat amb la participació dels veïns i veïnes del barri.

Més info BIDE
Més info GRANER

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x