La 17ena edició del festival Masdanza ja ha fallat els seus premis

Del 24 al 28 d’octubre s’ha celebrat el Festival Internacional de Dansa Contemporània de Canàries, Masdanza, atorgant-se premis a companyies d’arreu del món.

MASDANZA compte amb dues seccions oficials a concurs: el Certamen de Solos i el Certamen Coreogràfic. Paral·lelament al concurs, es realitzen diferents activitats: companyies convidades, Campeonat de Break-Dance, Masdanza Showcase, Marató de Dansa, Exposicions, Dansa en Espais Oberts, Conferències, Cursos i Tallers de Dansa.

Les peces premiades en aquesta 17 edició del Festival han estat:

–      Premi del jurat al Millor Solo per Shadowlines, de la creadora japonesa Chikako Kaido , i Cantando sulle ossa, de la italiana Francesca Foscarini.

–      Premi del Jurat al Millor Treball Coreogràfic per Accompany, de Hyauk Jin Geon (Seul, Corea del Sud). Premi del Públic al Millor Solo per la peça Bird’s eye view, de Simona Bertozzi (Bolònia, Itàlia).

–      Premi del Públic al Millor Treball Coreogràfic per Coexistence, de Boram Kim (Seul, Corea del Sud).

–      Premi al Millor Intèrpret a Mi arma, peça creada i interpretada per Laia Tafur (Granada)

–      Menció Especial del Jurat a la Coreografia i als Intèrprets per Fifth Cornet, de Guido Sarli i Manuel Rodríguez.

Des del Mercat destaquem el premi a Manuel Rodríguez ja que el podrem veure al Mercat de les Flors els propers dies 8 i 9 de novembre, en què ballarà amb la companyia Umma Umma Dance dins el festival SÂLMON<.

Masdanza

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x