• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Es posposa la constel·lació que dediquem a Lia Rodrigues

El Mercat de les Flors posposa els 4 espectacles que incloïa la constel·lació dedicada a la coreògrafa brasilera Lia Rodrigues degut a què la gira europea s’ha vist afectada per les cancel·lacions d’actuacions i el tancament de fronteres  conseqüència de l’emergència sanitària mundial.

La direcció del Mercat està treballant per poder concretar unes dates per més endavant, tot i que encara no s’han pogut determinar. Així i tot, la voluntat és poder reprendre aquesta constel·lació d’una artista imprescindible. La constel·lació estava prevista del 26 de març al 5 d’abril amb els espectacles Para que o Céu não caia, Pindorama i Fúria, així com Singspiele, de la coreògrafa francesa de referència internacional Maguy Marin, amb qui Lia Rodrigues va treballar. A banda hi havia programades nombroses activitats paral·leles al voltant de la creadora per tal de conèixer més a fons el seu important treball social a Rio de Janeiro, ciutat on l’any 2009 va crear un centre de creació a la favela de Maré, la més gran de la ciutat.

A banda de les cancel·lacions d’aquestes espectacles, el Mercat també ha hagut de cancel·lar les funcions de It’s a wrap (Kubrick is dead) de La Intrusa, que havia de tenir lloc del 12 al 15 de març, així com la peça OCD Love de L-E-V Company (una programació de La Quinzena Metropolitana de dansa) i Oscyl i Oscyl Variation, de Héla Fattoumi i Éric Lamoureux, ambdues peces previstes pel 20 i 21 de març.

Les representacions al Mercat de les Flors s’han suspès de moment fins el 26 de març, tot i que a hores d’ara no hi ha una data fixada per poder continuar la programació de la present temporada. Es procedirà en funció dels esdeveniments.