• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Els Premis de la Crítica reconeixen la col·lecció de dansa Paragrafies

La col·lecció dedicada a coreògrafs catalans Paragrafies, produïda pel Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre amb la complicitat de l’Editorial Comanegra, ha rebut una menció especial dins dels Premis de la Crítica 2024, que es van atorgar dilluns 28 de març. Fins ara s’han editat 4 volums, dedicats a Cesc Gelabert, Pere Faura, Marina Mascarell i Andrés Corchero, i estan en preparació els de la coreògrafa i ballarina Núria Guiu i el de la coreògrafa, ballarina i co-directora de la companyia Mal Pelo Maria Muñoz.

Paragrafies vol posar a l’abast de tothom el coneixement intel·lectual que neix i es construeix des de l’experiència compartida de coreògrafs i ballarins.

Aquest guardó va ser recollir per la directora del Mercat de les Flors, la directora de l’Institut del Teatre Sílvia Ferrando i per l’Alba Cayón de l’editorial Comanegra.

Àngels Margarit va recollir també el premi al Millor Espectacle de Dansa internacional atorgat a la peça Encantado, de l’artista brasilera Lia Rodrigues, que es va veure l’anterior temporada al Mercat de les Flors.  El premi a Millor Coreografia va ser per temporada l’espectacle Afrikan Party, dins del cicle Africa Moment, que es va programar al Mercat aquest passat mes de desembre.