Els Departaments de Cultura i Benestar Social i Família donen suport a l’Apropa Cultura

Benestar Social i Família aporta 59.000 euros a aquest programa socioeducatiu impulsat per L’Auditori que facilita l’accés a la cultura a persones en risc d’exclusió. El Departament de Cultura ofereix a un preu molt reduït les localitats de la programació habitual dels equipaments adherits al programa.

En les darreres cinc temporades, més de 34.000 persones s’han beneficiat d’aquesta iniciativa que impulsa L’Auditori. Aquest 2011, entre tots els equipaments participants s’ha aconseguit que 8.843 persones del sector social hagin visitat en 800 grups els nostres teatres i/o auditoris.

El projecte compta amb 16 equipaments culturals de Catalunya (L’Auditori, TNC, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Atrium Viladecans, Teatre Municipal de Girona, Auditori de Girona, Sala La Planeta, Centre Cultural la Mercè Teatre de Salt, Temporada Alta, Teatre Auditori Sant Cugat, L’Atlàntida de Vic, Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès, Auditori Municipal de Vilfranca del Penedès i Centre Cultural Unnim de Terrassa).
+ informació

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x