• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

El Mercat de les Flors, soci del projecte DOPODO

DOPODO II (DANCE ON, PASS ON, DREAM ON) és una nova edició de l’anterior DOPODO (2015-2019), iniciat per un grup de nou organitzacions europees que tenen com a pla d’acció combatre la discriminació per edat en la disciplina de la dansa. El Mercat de les Flors és ara, per primera vegada, un dels socis. El projecte s’inicia l’octubre de 2020 i continuarà fins la primavera de 2024.

Té com a eixos principals la dansa en edats madures, tant en l’àmbit professional com en el social. També la transmissió del patrimoni de la dansa, a través de la revisió i re-significació de tota l’herència i el coneixement que acumula aquesta disciplina. Així, els seus propòsits i objectius s’organitzen al voltant de tres línies d’actuació:

Dance On, una Europa de moviment sense edat.
Pass On, una Europa que valora el patrimoni de la dansa.
Dream On, una Europa on cada cos importa.

DOPODO 2 pren com a prioritats, dins les bases de suport europeu a les que s’acull, en primer lloc la mobilitat i la visibilitat dels artistes i les creacions a nivell transeuropeu i en segon lloc preservar i transmetre el patrimoni de dansa europeu.

Està liderat per DIHEL i RITTER (una oficina amb seu a Berlín especialitzada en projectes culturals nacionals i internacionals i iniciatives de finançament, amb el focus centrat en la dansa), i hi participen, a més a més del Mercat de les Flors, nou institucions de dansa europees, públiques i privades, de Bèlgica, Eslovènia, França, Gran Bretanya, Grècia, Holanda, Sèrbia i Suècia.