El Mercat de les Flors s’associa a la plataforma Citerne.live

Citerne.live és una plataforma internacional de continguts culturals escènics online a la qual el Mercat de les Flors s’acaba d’associar per tal de programar continguts on line.

Aquest diumenge 20 de desembre, la plataforma emetrà tres continguts audiovisuals de dansa: la pel·lícula Un dia a la Jungla, del col·lectiu Big Bouncers (recomanada per a petits de 2 a 5 anys i amb una durada de 20 minuts), l’hipnòtic vídeo-dansa Cossoc, del català Magí Serra i l’eslovena Anamaria Klajnšček (durada 9 minuts) i la peça Brots Transhumants, un diari de treball durant 5 dies en què es reflexiona sobre el paisatge mentre es camina, a càrrec del ballarí Magí Serra, el músic Arnau Obiols i el creador audiovisual Pepe Camps (durada 35 minuts).

Es poden veure les 3 peces juntes (amb un cost de 4 €) o per separat (cada peça té una entrada de 2 €). Un dia a la Jungla es podrà veure des de les 9 h del matí fins a les 21 h, i Cossoc i Brots Transhumants s’emetran de 16 a 23 h.

+ info

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x