Participem al Barcelona Dibuixa amb el taller “EMMIRALLA’T”, de Francesca Llopis

 

En el marc de Barcelona Dibuixa 2020, la gran festa del dibuix de la ciutat organitzada pel Museu Picasso i l´ICUB, el Mercat de les Flors ha organitzat el taller virtualEMMIRALLA’T“, de l’artista plàstica Francesca Llopis. Es tracta d’escollir objectes o mobles del teu entorn més proper i crear un guió il·lustrat (“story board”) per explicar quins seran els moviments per emmirallar-se, identificar-se o desdoblar-se en aquest objecte. Després, desenvolupar amb una coreografia o acció el que s’ha expressat en el dibuix i gravar-ho amb el mòbil.

Les persones interessades en participar poden inscriure’s al taller des del web del Barcelona Dibuixa 2020 i pujar-hi el seu guió il·lustrat. Un cop realitzat aquest pas, tenen fins el 20 d’octubre per filmar-se fent la coreografia o acció que hagin pensat i enviar-la per wetransfer al correu electrònic: barcelonadibuixa20 [ at ] mercatflors.cat. Les gravacions poden tenir una durada aproximada de 30 segons, un pes màxim de 90 Mb i es recomana realitzar-les a la màxima qualitat que permeti el telèfon mòbil, en format horitzontal i amb trípode o similar.

Francesca Llopis editarà una peça de vídeo amb els materials rebuts que es farà pública el 25 d’octubre, a través del web del Barcelona Dibuixa i de les seves xarxes socials.

Si tens algun dubte, dóna una ullada al vídeo que ha preparat l’artista Francesca Llopis, incloent un exemple de guió il·lustrat i l’acció relacionada:

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x