• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

El Mercat de les Flors participa a la trobada professional del Centre national de la danse (CND) de París

Cinc equipaments de dansa del territori participaran al CANAL, trobada de professionals del Centre national de la danse (CND) de París. Aquests són el Mercat de les Flors, la fàbrica de creació Graner, el centre de creació la Caldera, la Fira de Tàrrega, el Danseu Festival i el Deltebre Dansa. CANAL és un esdeveniment centrat en la promoció de projectes de dansa d’artistes i coreògrafs obert a professionals francesos i internacionals des de l’any 2020, i enguany Catalunya és la convidada d’honor.

Cada una de les estructures convidarà a dues companyies en diferents etapes del seu recorregut artístic. El Mercat de les Flors presentarà a Joaquín Collado i Paloma Muñoz. Graner a Janet Novás i Soren Evinson; Danseu Festival a Raquel Gualtero i Wonderground; Fira Tàrrega a Big Bouncers i Moon Ribas & Quim Girón; La Caldera a Pol Jiménez i Georgia Vardarou; i L’Obrador / Deltebre Dansa a Lali Ayguadé i Pau Aran.

El talent de la dansa catalana, obert al món:

Canal ofereix, en un espai-temps compartit, una nova forma de visibilitzar els projectes i els artistes a qui dona suport. Cada companyia és lliure de triar el format de presentació del seu projecte: breus extractes, projeccions, presentacions orals… Els projectes creatius es poden presentar en diferents etapes: en creació, a la recerca de mitjans de producció o fins i tot finalitzats i que cerquen distribució. Canal esdevé així un espai d’intercanvi i networking entre els artistes i programadors presents.

Participació a través del Departament de Cultura, de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva marca d’internacionalització, Catalan Arts.