• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

El Mercat de les Flors dóna per acabada la temporada 2019-20

La major part dels espectacles han estat reprogramats

El Mercat de les Flors dóna per acabada la present temporada i des de fa setmanes està treballant en el traspàs dels espectacles que s’han hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia del Covid-19 a la propera temporada. S’han pogut reprogramar un 90% d’aquests, i només dos espectacles internacionals passaran a la temporada 2021-22 per un tema de compatibilitat de dates.

El Mercat de les Flors ja ha fet el reembolsament de totes les entrades que s’havien adquirit pels espectacles cancel·lats o bé ha bescanviat les entrades per a la propera temporada, segons el que cada espectador ha sol·licitat.

Durant aquest període de confinament i de suspensió de tota activitat escènica, la Casa de la Dansa ha posat en obert a disposició del públic un gran nombre d’espectacles que s’han pogut veure en algun moment al mateix Mercat. I ho ha fet treballant amb els artistes, amb els quals ha buscat acords vers els drets d’autor per a la seva reproducció.

Alhora cal destacar que el Mercat ha posat a disposició de les famílies tots els seus recursos educatius, que normalment estan destinats a les escoles, per tal d’oferir propostes lúdiques i pedagògiques tant als petit com als adults que els acompanyen.