El Mercat, a la plataforma internacional Citerne, amb la col·laboració del Llull

Citerne.live és una plataforma internacional de continguts culturals escènics online a la qual el Mercat de les Flors s’ha associat aquesta temporada per tal de programar continguts on line d’artistes locals catalans, amb la complicitat i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

Així, les properes creacions que es veuran en diferents formats són: el 17 d’abril es presentaran dos vídeo-dansa, Gizaki, de Lali Ayguadé i Akira Yoshida amb direcció d’Edu Pérez, i La hora de la despedida, de Juan Carlos Lérida i realitzat per Andrés Pino. Ambdues peces es podran veure entre les 12 h i les 23 h (el preu és de 4 € per a les dues o de 3 € per separat).

El 18 d’abril es programarà l’espectacle complert Rèquiem Nocturn de Pere Faura, juntament amb documentació sobre el procés de creació. També es podrà accedir a veure l’espectacle des de Citerne.live de les 12 a les 23 h i el preu serà de 5 €.

I el 29 de maig, a les 20 h, la companyia alemanya DIN A 13, en col·laboració amb el coreògraf Jordi Cortés, presentarà en streaming cellar & secrets BEYOND REASON, producció digital amb 4 ballarins i 8 càmeres a diferents ciutats.

+ info

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x