El coreògraf Marcos Morau rep el Premi FAD Sebastià Gasch 2013

Marcos Morau, director de la companyia La Veronal, i els dramaturgs Pablo Gisbert i Roberto Fratini, han estat guardonats amb el Premi FAD Sebastià Gasch d’enguany, juntament amb l’espectacle El cel dels tristos, de loscorderos. Morau és artista associat al Mercat de les Flors i va estrenar el passat mes d’abril el seu nou espectacle Siena, coproduït pel propi Mercat.

loscorderos també són artistes molt propers al Mercat, que ha coproduït alguna de les seves creacions i formen part del projecte europeu de suport a la dansa modul-dance a proposta del Mercat.

També l’espectacle Press, del coreògraf francès Pierre Rigal, que es va presentar al Mercat dins el festival IDN el passat mes de febrer, ha rebut el premi Aplaudiment Internacional. I Jordi Galí, que vam tenir a la Secció Irregular del Mercat el passat mes de febrer amb l’espectacle T, ha rebut el premi Aplaudiments a la Creació Emergent.

Felicitats a tots aquests artistes!

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x