El Certamen Coreográfico de Madrid premia el coreògraf Marcos Morau (La Veronal)

Marcos Morau, director de la companyia La Veronal, ha guanyat el Primer Premi del vint-i-cinquè Certamen Coreográfico de Madrid, celebrat entre l’1 i el 4 de desembre, per l’obra Moscou. El  premi ha estat patrocinat a través d’una convocatòria de mecenatge amb un total de 62 col·laboradors, entre altres, antics premiats i institucions com el Mercat de les Flors, la Fundació AISGE i l’Ambaixada d’Israel, que han decidit contribuir en el reduït pressupost d’aquesta edició.

El jurat, compost per Roberto Casarotto, Sharon Fridman, Christine Standfest, Carles Mallol i Pirjetta Mulari, també ha premiat al Marcos Morau amb residència a La Caldera, amb el Premio Conservatorio Superior de Danza María de Ávila de Madrid i amb el Premio de los participantes de ChoreoRoam.

El Mercat de les Flors celebra els premis d’aquesta companyia  a qui va coproduir i estrenar l’espectacle Rússia, que es va presentar el febrer de 2011. La companyia ha continuat treballant i va rebre el Premi i Sant Miguel a la passada edició de la Fira de Tàrrega i el tercer premi del Festival Internacional Masdanza 2011.

el certamen
la veronal

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x