• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Convocatòria per seleccionar el coreògraf/a del TOT DANSA 2020

El projecte Tot Dansa, impulsat conjuntament pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, vol promocionar entre els joves el la dansa de creació contemporània per tal de motivar al jovent en l’expressió artística; està dirigit als centres d’educació secundària i de batxillerat de de Barcelona.

El projecte també inclou la participació de les Escoles Municipals de Música de Barcelona, que adapten la música per a cada edició i que la interpreten en viu el dia de la mostra. El programa es presenta com una eina educativa i de formació pel professorat i sobretot com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat adolescent.

Durant tot l’any, el coreògraf seleccionat es fa càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la direcció de la mostra, que tindrà lloc el 20 de maig de 2020 al Mercat de les Flors. La darrera temporada va dirigir el Tot Dansa 2019 la coreògrafa i performer Sònia Gómez, i van participar-hi 120 d’ESO i batxillerat, a més de 30 joves de l’Escola Municipal de Música Eixample – Joan Manuel Serrat.

El termini de presentació de propostes acaba el 25 de setembre. El lloc de presentació serà el Registre del Mercat de les Flors, al carrer Lleida núm. 59, 08004 Barcelona, amb horari de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

Descarregueu-vos les bases aquí