• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Convocatòria per a coproduccions del projecte Europe Beyond Access

Aquesta convocatòria oberta és emesa pels socis d’Europe Beyond Access, EBA, projecte dirigit per un grup de deu organitzacions europees de dansa i arts escèniques, entre elles el Mercat de els Flors. Inclou sales de dansa, espais multiart, companyies de dansa i festivals. Els socis d’EBA volen recolzar la creació de noves obres aptes per a la gira internacional d’artistes sords/es i/o amb diversitat funcional d’arreu d’Europa. Es donarà suport a un mínim de tres noves produccions/projectes artístics. Cada projecte rebrà un suport de coproducció d’entre 15.000 i 40.000 € i serà presentat per dues o més sales, companyies o festivals de les organitzacions sòcies.

La convocatòria europea està oberta a artistes sords/es i/o amb diversitat funcional que cerquin coproductors per a noves obres artístiques basades en la pràctica de la dansa, la coreografia o el moviment. En el primer pas de la sol·licitud, només cal presentar una Carta d’Interès. Els i les artistes principals han de tenir experiència prèvia en la realització d’obres, ja sigui en contextos locals, nacionals o internacionals. Les propostes poden provenir d’artistes independents amb o sense  productor/a; o d’artistes que treballin amb companyies consolidades.

Els i les artistes han de residir en un dels països de la Unió Europea o en qualsevol dels països següents: Albània, Armènia, Bòsnia i Hercegovina, Geòrgia, Islàndia, Kosovo, Liechtenstein, Montenegro, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia, Suïssa, Turquia , Tunísia, Regne Unit i Ucraïna.

La data límit per a les Cartes d’Interès és el 19 de maig de 2024 a les 23.59 h i s’ha de realitzar presentant el Formulari de sol·licitud de Coproducció EBA. Si esteu preseleccionats/ades, us trobareu en línia amb les entitats sòcies interessades en el vostre projecte. Se us demanarà que desenvolupeu les vostres idees i que envieu un pressupost més detallat.

Les Cartes d’Interès s’han de presentar mitjançant la plataforma dedicada. La plataforma de sol·licituds està dissenyada específicament perquè sigui accessible. Permet aplicacions escrites, d’àudio o de vídeo en llengua de signes.

Consulta la informació completa a l’Apartat EBA del web del Mercat.