• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

LAB amb Instituto Stocos: Decoding Dance (del 14 al 18 de setembre)

Convocatòria oberta per a professionals de la dansa, de la música i tecnologies digitals per a treballar sobre la digitalització de la dansa i el moviment en el marc de la creació contemporània.

El Mercat de les Flors organitza un taller dirigit per la ballarina i coreògrafa Muriel Romero i el compositor i expert en tecnologia musical Pablo Palacio (Instituto Stocos), juntament amb l’investigador Daniel Bisig (Marie Curie Fellow, E2-Create, H2020-MSCA-IF-2018) del 14 al 18 de setembre del 2021; el taller està adreçat a artistes de la dansa, ballarins i coreògrafs, músics i compositors, artistes digitals i tècnics en audiovisuals, així com enginyers informàtics especialitzats en moviment i computació.

Decoding Dance: A Contemporary Frame for Dance Digitalisation and Creation és un taller centrat en fusionar les habilitats artístiques en la dansa amb les habilitats artístiques en les arts digitals. L’objectiu d’aquest projecte és aconseguir un nou nivell de transferència creativa sofisticada en la intersecció d’aquestes dues disciplines. Per a aconseguir aquesta fi es treballarà amb eines per a la digitalització de la dansa basades en captura de moviment (motion capture), intel·ligència artificial (machine learning) i art generatiu, tenint en compte els avanços significatius que estan tenint lloc en aquests camps.

La data límit per entregar la sol·licitud de plaça és el 9 de setembre. Dissabte 18 de setembre tindrà lloc una mostra oberta a les 18 h. Per a més informació, consulta les BASES.

El programa CÈL·LULA es porta a terme amb la col·laboració de: