Convocatòria d’ajut a la formació per a 2 professionals de la dansa a nivell europeu

El projecte LÉIM – Dance Leadership Project finançat pel programa Cultura 2007‐2013 de la Unió Europea ha desenvolupat un programa innovador que ofereix a deu participants seleccionats a raó de dos per cadascun dels cinc països involucrats ‐ el Consorci Mercat de les Flors/Centre de les Arts de Moviment (ES), Dance Ireland (IE), actuant com a líder del projecte, CSC / Bassano del Grappa (IT), Dance House Lemesos (CY) i TanzHaus nrw Düsseldorf (DE) ‐ l’oportunitat d’emprendre un programa de desenvolupament professional en el camp de la dansa en col∙laboració amb organitzacions que compten amb una llarga experiència en el sí de la Unió Europea.

El Consorci Mercat de les Flors/Centre de les Arts de Moviment, en el context actual, entén necessari participar en aquest programa tot oferint als candidats seleccionats la possibilitat d’aprendre, intercanviar i implementar els seus projectes de l’àmbit de la dansa mentre interactuen amb nous contextos culturals. Junts, els seleccionats, amb el suport de les institucions que els acolliran i les seves comunitats artístiques, compartiran les seves experiències i idees i crearan nous models de treball amb la finalitat de cobrir les necessitats reals dels artistes i les institucions del món de la dansa actual.

LÉIM els oferirà, a més, oportunitats de desenvolupament professional a través de la formació, acompanyament, suport i estímul que se’ls facilitarà a través del projecte.

Consulteu aquí les condicions econòmiques, els requisits de participació i el model de sol·licitud per optar-hi

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dilluns 17 de juny a les 14.00 hores

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x