Convocatòria de participació del projecte comunitari ‘Babel’

Convocatòria oberta de participació del projecte comunitari Babel, de Jordi Galí

Adreçat a totes les persones interessades en participar en un projecte col·lectiu en arts escèniques

El Mercat de les Flors, en el marc del Viu Montjuïc – El Parc de la Cultura, presenta el projecte participatiu Babel de Jordi Galí per a participar en un taller de creació col·lectiva del 14 al 17 d’octubre del 2021 amb presentació pública el darrer dia.

Babel són persones en acció, amb els seus cossos, vides i desitjos. Una utopia feta realitat el temps d’estar junts, presents, reunits per a fabricar-la. Babel és una gran torre de 12 metres d’altura, feta de fusta i cordills, forta i fràgil alhora. 25 persones la construeixen i manipulen en directe, davant la mirada atenta dels espectadors. Amb la seva elevació, oscil·lació i baixada, aquesta torre està connectada al grup, fent-se ressò de les presències concentrades i enllaçades que treballen juntes.

Babel convida els participants a viure un procés de creació de pocs dies: fabricació dels mòduls de base que constitueixen la torre, exercicis de coordinació i comunicació gestual, manipulació de la estructura, aprenentatge i assaig de la performance a partir d’una partitura simple i precisa.

Durant el taller es proposaran també exercicis simples i lúdics per a experimentar amb el cos els principis físics de compressió i tracció que organitzen la torre, per tal de desenvolupar la confiança i atenció entre els membres del grup i crear un col·lectiu on cadascú trobi el seu propi espai. El taller s’acabarà amb la presentació pública de la performance.

 Jordi Galí va estudiar dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a ballarí ha treballat amb Emilio Gutiérrez (1997-1999), Wim Vandekeybus (1999-2001), Anne Teresa De Keersmaeker (2001-2003), Lies Pawels (2004-2005) i Maguy Marin (2005-2010), entre d’altres. Guardonat amb el Premi al Millor Ballarí al Certamen Coreográfico de Madrid de 1998 i el Premi honorífic al Millor Actor per Kontact International Theater Festival de Torun (Polònia) el 2005. Des de 2001, Jordi Galí desenvolupa el seu propi treball i el 2007 va fundar la companyia Arrangement Provisoire. Des de 2014 comparteix la direcció artística amb Vania Vaneau.
Entre 2011 i 2014 ha esdevingut artista associat a RamDam Arts Center (Sainte-Foy-lès-Lyon). Des de 2016 fins 2018 ell i Vania Vaneau són artistes associats a Le Pacifique CDCN de Grenoble. El diàleg entre el gest i la matèria és el nucli dels seus darrers treballs.

Teaser 

 Babel és una proposta per a totes i tots aquells que tinguin curiositat per a descobrir-la. Sense requisits d’experiència tècnica o artística. A partir de 15 anys.

CALENDARI DE DE LA CONVOCATÒRIA: 

  • Data límit per entregar la sol·licitud de plaça: 30 de setembre de 2021
  • Confirmació de participació: 4 d’octubre de 2021
  • Taller del 14 al 16 d’octubre al Mercat de les Flors de 17 a 21 h i diumenge 17 d’octubre de 9 a 17 h.
  • El diumenge 17 es farà una mostra oberta a les 17 h.
  • Hi ha 25 places disponibles.

 REQUISITS DE LES PERSONES INTERESSADES:

  • Disponibilitat i compromís per tots els dies i horaris del taller i presentació pública.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ A LA CONVOCATÒRIA:

Per més informació (*) i inscripció a la convocatòria envia un correu electrònic a: participa@mercatflors.cat – Ref. “BABEL de JORDI GALÍ

amb la següent informació:

  • Fitxa d’inscripció
  • Escrit de motivació per a participar al taller (entre 5 línies)

 Fitxa inscripció DESCARREGA

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x