Càsting i audicions per als intèrprets d’una nova peça d’Alessandro Sciarroni

La producció del Teatro Stabile delle Marche-Corpoceleste_C.C.00#, en col·laboració amb el Mercat de les Flors/Graner (Barcelona), Dance Ireland (Dublín), Ajuntament de Bassano del Grappa – Centro perla Scena Contemporanea, I will be there when you die, busca entre tres i cinc intèrprets com a màxim que compleixin determinats requisits. Els candidats que es vulguin presentar a la preselecció a Espanya hauran de fer l’audició a Barcelona, a la fàbrica de creació Graner. Les seleccions tindran lloc de l’11 al 14 de febrer del 2013.

L’obra, I will be there when you die, és una pràctica performativa, coreogràfica i teatral sobre el pas del temps nascuda d’una reflexió sobre l’art de manipular objectes amb destresa: els jocs malabars. Aquesta producció forma part del projecte europeu modul-dance.

Entre d’altres requisits, cal tenir experiència en la pràctica dels jocs malabars,  un bon coneixement de l’ús de la maça en qualsevol dels seus modes, experiència en les tècniques de passing i take-away i coneixement de les pautes bàsiques del sistema de notació siteswap a més de bona condició física i coordinació corporal, sentit del ritme i aptitud per a la dansa.

La data límit per enviar les sol·licituds és el 15 de gener de 2013.

Per a més informació, clica AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x