• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Cancel·lació espectacles Mercat de les Flors

Per raons de seguretat i de responsabilitat, i seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, el Mercat de les Flors ha decidit suspendre les funcions previstes pels propers dies. La primera d’elles, que s’iniciava avui dia 12 de març i finalitzava diumenge 15, és l’espectacle de La Intrusa, It’s a wrap (Kubrick is dead).

També queden suspeses les funcions que havien de tenir lloc la setmana vinent: Oscyl (dies 20 i 21 de març) i OCD LOVE, de L-E-V Company que havia de representar-se al Mercat també els dies 20 i 21 de març i que forma part de la programació de la Quinzena Metropolitana de Dansa.

En funció de com es desenvolupin els esdeveniments i les repercussions de la crisi de salut pública, es valorarà reprendre les funcions dels següents espectacles el proper dia 26 de març.

Respecte a les entrades

L’import de les entrades es retornarà a cadascun dels espectadors al més aviat possible. Si aquestes es van adquirir a través de la web, es rebrà automàticament el reemborsament de l’import de la compra. Si les entrades es van adquirir a la taquilla del Mercat o de Tiquet Rambles, cal posar-se en contacte amb el Mercat a través del correu electrònic publics@mercatflors.cat per a la devolució. Les entrades es poden també bescanviar per un altre espectacle.