Cancel·lats la Constel·lació Deborah Hay i l’espectacle de Marina Mascarell

Tal com informàvem fa uns dies, els espectacles que formen la Constel·lació que dedicàvem a la creadora Deborah Hay durant el mes de març s’han hagut de cancel·lar degut a les restriccions temporals que ha aplicat el govern suec i que afecten al Cullberg Ballet, que havia de participar en alguns dels espectacles de la Constel·lació. Aquesta Constel·lació es posposa a la propera temporada.

D’altra banda, i per la mateixa restricció que prohibeix les gires internacionals de les companyies sueques, lamentem informar de la cancel·lació de l’espectacle ‘Second Landscape’ de la coreògrafa valenciana Marina Mascarell amb els ballarins de l’Skanes Dansteater.

El reemborsament de les entrades es farà durant la primera quinzena de gener.

Per a les entrades adquirides al web no cal fer res, l’import es retornarà a la targeta (no al compte) amb la qual es va fer el pagament.

Per a les entrades adquirides a taquilla cal posar-se en contacte amb publics@mercatflors.cat el més aviat possible indicant un número de compte per a rebre l’import, o sol·licitant un val a bescanviar per altres entrades.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x