Balanç del MOV-S 2012 a Cadis

Del 14 al 17 de juny es va celebrar a Cadis, dins del Festival Cádiz en Danza, la trobada Mov-s 2012. L’encontre va ser organitzat pel Mercat de les Flors i l’Ajuntament de Cadis en el marc del Bicentenari de la Constitució Espanyola de 1812.

12.400 persones van assistir a les funcions de la programació artística del Mov-s i de Cádiz en Danza. Els grups de treball van comptar amb la participació d’uns 200 professionals d’arreu i es van segmentar en tres àmbits:

–          Col·laboració pública-privada
–          Sostenibilitat de les pràctiques artístiques
–          Mobilitat i visibilitat

Cada grup de treball va tenir un metodòleg: María Ptqk, Rubén Martínez i Ainara Martín sota la coordinació general de Natalia Balseiro, directora de la quarta edició de MOV-S.

Algunes de les propostes sorgides van ser la necessitat d’articular una Red Ibérica de Danza, seguint l’exemple de la Red Sudamericana de Danza, i l’ampliació de la web de dansa contemporània a Amèrica Llatina i el Carib www.sur-sur.info amb la participació de Portugal i Espanya.

La trobada va culminar un procés de treball obert i col·laboratiu que va començar gairebé fa un any.

Actualment s’estan recollint i compartint els treballs a través de la web del Mov-s i les xarxes socials, tant el relat de la trobada (àudios, vídeos, mapes conceptuals i textos que envien les persones que hi van assistir) així com les conclusions. També s’ha obert un grup de facebook per fer una valoració conjunta.

El procés col·laboratiu segueix obert…

Mov-s

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x