Aquest cap de setmana comença el programa #FF80 a Temporada Alta

El Graner i el Temporada Alta han arribat a un acord de col·laboració que s’iniciarà durant aquesta edició del festival i que continuarà els pròxims anys. Amb el nom de #FF80, el programa busca crear relacions directes i de continuïtat entre creadors i programadors i/o directors/es de centres de creació, relacions artístiques de complicitat de llarg recorregut.

La col·laboració es concreta en diferents activitats:

1. Una  trobada de 48 hores en una masia a porta tancada amb els creadors implicats per parlar de com construir, de manera conjunta, llaços de producció que possibilitin els seus processos de creació futurs (21 al 22 de novembre).

2. La programació de 3 propostes de #FF80 dins la setmana de programadors catalans específica que organitza el Festival Temporada Alta (22 al 25 de novembre). Els artistes seran Pere Faura, Albert Quesada i Eulàlia Ayguadé/Joan Català/Jordi Molina.

3. Es convida a 4 – 5 programadors internacionals que estiguin interessats en realitzar un seguiment i acompanyament a mig termini d’algun dels projectes futurs dels creadors #FF80 (col·laboració amb Institut Ramon Llull).

#FF80 pren el seu nom del Follow Friday, que és com es coneixen les recomanacions que es fan a la xarxa social Twitter els divendres. Així, cada usuari recomana altres usuaris.

#FF80 comprèn de creadors catalans d’una mateixa generació (nascuts als 80), que han estudiat i han treballat a l’estranger i es mouen entre la nostra escena i la internacional, en moltes ocasions per la fragilitat de l’escena local. Tots ells treballen amb codis artístics que potencien l’escena híbrida i la combinació de llenguatges.

Més info AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x