Ampliació de la informació “LAB_REC: un càsting de toreadores i un altre de replicants”

ACLARIMENTS I MODIFICACIÓ EN RELACIÓ AMB LA CONVOCATÒRIA:

CARMEN // SHAKESPEARE: LA TOTAL – “LAB_REC: un càsting de toreadores i un altre de replicants”


 

El “LAB_REC: un càsting de toreadores i un altre de replicants”, convocat els dies 24 i 25 de novembre, és un càsting en format de taller per tal de triar a sis col·laboradors-figurants per l’espectacle CARMEN // SHAKESPEARE: LA TOTAL, que es presentarà al Mercat de les Flors els dies 29, 30 i 31 de gener de 2021.

L’objectiu d’aquest taller no remunerat és propiciar la coneixença mútua entre les artistes Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante i les persones participants, en el qual la companyia mostrarà les bases del llenguatge corporal del projecte en relació amb dispositius d’amplificació de vídeo i so, claus pel projecte. Amb aquesta intenció, s’agafarà com a material de treball una de les peces de l’espectacle.

Els col·laboradors-figurants sel·leccionats estaran presents en l’escenari durant l’espectacle, amb dues intervencions més específiques: durant la pausa tècnica (entre els actes 1 i 2) i a l’escena dels toreadores. Ambdues intervencions tindran una durada de 15 minuts.

La companyia contractarà als col·laboradors pels dies d’assaig i funcions segons la legalitat francesa i ha decidit augmentar la remuneració dels figurants en l’espectacle, que finalment serà de 746€ bruts pels següents dies de treball:

  • Dimarts 26 gener (12h – 14h i 15h – 20h) → assaig
  • Dijous 28 gener (15h – 20h) → assaig general
  • Divendres 29 gener (18h – 23h) → funció
  • Dissabte 30 gener (18h – 23h) → funció
  • Diumenge 31 gener (17h – 22h) → funció

Per a més informació, consulteu les bases de la convocatòria.

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x