Adéu a Peter Brook

Des del Mercat de les Flors volem acomiadar Peter Brook amb un record especial: gràcies a les seves peces Carmen l’any 1983 i Mahabarata l’any 1985, el Mercat de sobte va guanyar una nova identitat i es va convertir en un referent de la cultura més capdavantera de Barcelona. Les dues magnífiques peces del director anglès van fer possible que els representants ciutadans del moment, Pasqual Maragall a l’Alcaldia i Maria Aurèlia Capmany al capdavant de Cultura de la ciutat, habilitessin el Mercat com a espai emblemàtic de Montjuïc. La confluència del geni de Brook i l’habilitat política van donar lloc a aquest espai amb quasi 40 anys d’història, que en aquell moment era dirigit pel director teatral Joan Maria Gual.

El Mercat sempre estarà agraït a Brook per la seva habilitat en descobrir-lo com un espai únic i inigualable per a les arts escèniques de la ciutat. Gràcies, mestre.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x