• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

A l’abril iniciem les Trobades ‘Passa el pas’: “Què balles, amb qui balles, per a què ho balles?”

Des del Mercat de les Flors, engeguem la iniciativa ‘Passa el pas’ que ofereix trobades de transmissió dels patrimonis immaterials de diferents comunitats.  Aquest projecte possibilita compartir el ball i la dansa com a vehicle d’intercanvi i de transmissió de l’experiència viscuda. Festiva, col·lectiva, generacional, reivindicativa… la dansa crea i comparteix espais de descoberta i de coneixement de l’altre.

El pensament del s. XXI s’ha construït al voltant de la convivència, en el fet de compartir la cultura, de cada grup social, comunitari, individual per a emfatitzar la seva diferència així com el que és comú i universal. Les trobades ‘Passa el pas’ volen fomentar la reunió, el coneixement i el reconeixement mutu mitjançant la pràctica de la dansa com a llegat ancestral i expressió del moment.

Aquest projecte del Mercat neix amb la voluntat de crear un espai de relació, reflexió i intercanvi a partir d’una sèrie de tallers de dansa, debat i gastronomia. Durant el transcurs de la programació ens interrogarem sobre: “Què ballem, amb qui ballem, per a què ho ballem?”.