• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

4 artistes proposats pel Mercat i el Graner, a la plataforma coreogràfica internacional CAMPING 23 – CND Pantin / Île-de-France

El Mercat de les Flors – Graner participa en l’edició 2023 de CAMPING al Centre National de la Danse de Pantin (París). CAMPING és un festival i alhora una plataforma internacional on tenen lloc tallers, performances, exposicions i trobades. Aquesta experiència ofereix trobades amb artistes de l’escena coreogràfica internacional, escena també oberta a altres àmbits artístics. Les artistes convidades des del Mercat de les Flors – Graner són Alexa Moya, Jacob Gómez, María Jurado i Mar García. És la segona vegada que Mercat de les Flors – Graner selecciona artistes per a què puguin participar a la trobada, en una aposta per donar suport i dialogar amb contextos de transmissió de coneixement i intercanvi d’experiències artístiques tan enriquidores com aquesta.

A la trobada hi haurà 700 campistes, inclosos 300 estudiants d’una trentena d’escoles d’art d’arreu del món. S’oferiran 30 tallers i una quinzena d’actuacions. Aquest esdeveniment ha estat comissariat enguany amb la complicitat de l’artista associada Gisèle Vienne.

+ informació