• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Maleta didàctica Dan Dan Dansa

L’experiència del moviment a l’aula acompanyat d’una maleta plena de recursos i eines que ens farà descobrir, gaudir i valorar de la dansa i del procés creatiu

La Maleta Didàctica del Dan Dan Dansa té la voluntat de ser una eina orientativa per als docents que apropi els alumnes al món de la dansa i els familiaritzi amb alguns dels seus valors i conceptes principals.
El contingut de la maleta gira principalment entorn a cinc conceptes bàsics interrelacionats que donen una visió general i permeten avançar de manera progressiva en les eines inicials per gaudir i conèixer el món de la dansa.
Per a cadascun dels conceptes s’han preparat diverses activitats didàctiques especialment pensades per a l’Educació Infantil i els tres cicles d’Educació Primària, que poden orientar al docent en el seu aprofundiment, tot i que no deixen de ser propostes obertes que cada educador o educadora pot adaptar a les seves necessitats, al seu alumnat o al seu coneixement de la matèria.
Per al desenvolupament de les activitats didàctiques plantejades es proposa l’ús d’un o diversos objectes, alguns dels quals estan continguts a la maleta i d’altres són instruments d’ús habitual a les escoles. Qualsevol dels objectes, però, pot ser tractat pel propi professor des d’un altre punt de vista o pot facilitar la creació d’altres activitats. No es tracta de realitzar totes les activitats, sinó de triar la que més s’adapti a les necessitats dels alumnes.

Contacta’ns per a més informació a: educatius@mercatflors.cat