• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

La producció del Mercat de les Flors ‘Supermedium’, nominada als Premis Teatre Barcelona

Supermedium, una creació de Núria Guiu i Ingri Fiksdal que el Mercat de les Flors va produir dins del projecte Cèl·lula, ha estat nominada per al premi de Millor Espectacle de Dansa en els Premis que la revista d’arts escèniques Teatre Barcelona du a terme des de fa set edicions. Les votacions estan obertes al públic fins el 9 de setembre, i la gala per donar a conèixer els premiats tindrà lloc l’1 d’octubre a la sala Paral·lel 62.

Les candidatures en les diferents categories han estat escollides entre els més de cinquanta recomanadores i recomanadors, i pels diferents periodistes culturals que col·laboren amb la publicació digital i en paper durant l’any.

A més a més de Supermedium, també han estat nominades com a Millor Espectacle de Dansa la coproducció del Mercat Tempo, de Toni Mira (que tornarem a veure el desembre de 2024) i la peça Rel i Grapa, de Víctor & Raúl Pérez Armero, que serà dins la temporada del Mercat els dies 26 i 27 d’abril de 2025.

I estan nominades com a Millor Espectacle d’Escena Híbrida la coproducció del Mercat El Jardí, de La Taimada (que vam veure l’octubre de 2023) i l’obra Cosa. Intervenir un cuerpo, de Macarena Recuerda Shepherd i que tindrem la propera temporada del Mercat dins el Festival IF (24 de novembre).

I la peça Copiar, d’Animal Religion, també coproduïda pel Mercat, opta al Premi de Millor Espectacle Familiar. Aquest treball l’hem vist la temporada anterior i tornarem a tenir-lo el gener de 2025.

+ info