• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Programació familiar expandida 2024-2025

La programació expandida familiar va més enllà de la programació escènica: activitats com Les Horetes Després o les Vacances amb Taller són un exemple de l’aposta del Mercat de les Flors per ampliar l’experiència de l’exhibició d’espectacles entre els públics més joves.

UNA HORETA DESPRÉS  

Què hem vist? Què hem viscut? En un format divers, proposem un espai post-funció en els espectacles de la programació artística familiar del Mercat de les Flors-Talla Única. Són propostes de diàleg i pràctica amb les companyies per aprofundir en els processos de creació i en els universos poètics de les diferents obres escèniques i artistes.  

Aquesta temporada us podeu quedar Una Horeta Després dels espectacles Copiar d’Animal Religion (funcions Nadal), Voyage au bout de l’ennui de la Cia Lamento; Kodama de Blink Flash Duncan (Montse Roig); Le petit B de Marion Muzac, Is This a Dance? de Lavaelo i Pourquoi un arbre est une poule? de CIE MA-Marc Lacourt.  

Un programa del Mercat de les Flors, coordinat i conduït per Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa.

VACANCES AMB TALLER   

Tallers de tres dies per a infants de 6 a 12 anys. Durant les vacances de Setmana Santa, convidem els infants a fer una pràctica de cos durant tres dies seguits. Conviurem i dialogarem amb els i les artistes i podrem conèixer com és la seva pràctica artística.  

Setmana Santa 

De dilluns 14 a dimecres 16 d’abril de 2025.