Del 16 al 18 de gener

ANDRÉS CORCHERO Absències

compra entrada

Compartir

Andrés Corchero presenta dos solos que es poden veure seguits, on el fil conductor és el pas del temps, la pèrdua d’un ésser estimat, la figura del pare i el desig de viure. Padre, la primera peça, té molt a veure amb la mort prematura del pare del coreògraf, tot deixant un buit generacional impossible d’omplir. La peça parteix d’una investigació de materials textuals i coreogràfics que tenen com a referent el pare, però també la figura del fill i la de l’avi; en definitiva, a la recerca de la transcendència dels rols generacionals, ja siguin construïts a partir d’absències o presències.

La segona peça, Camí de silenci, fou creada l’any 1995, uns anys després de la mort del seu pare, i es representarà tal com era originalment.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Andrés Corchero té una llarga trajectòria que comprèn des de la seva reconeguda experiència professional amb la dansa butoh fins a la improvisació al costat de músics de renom com Joan Saura i Agustí Fernández. A més a més, ha creat nombroses coreografies, moltes de les quals amb la seva companyia Raravis (amb Rosa Muñoz), i ha col·laborat amb un gran nombre d’artistes, tant de dansa com d’altres disciplines.

Composició escènica i dansa Andrés Corchero / Col·laboració especial Rita Corchero Pérez /Ajudant composició Ana Pérez /  Il·luminació Llorenç Parra / Vestuari Caterina Pérez / Assessorament espai escènic Miquel Ruiz / Fotos Pep Daudé / Producció executiva i management Fani Benages
Producció Andrés Corchero / Amb la col·laboració l’Animal a l’Esquena, l’Estruch fàbrica de creació de les arts en viu

DIUMENGE 19 tindrà lloc una sessió d’improvisació: La música del teu nom, un tribut al desaparegut Joan Saura, comptarà amb els músics amics Agustí Fernández, Liba Villavecchia i Nuno Rebelo: + INFO

Una Hora Abans: ds 18 de gener

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

Del 16 al 18 de gener

20 h (dg 18 h)

Sala PB

16 €

Més informació

‘El cos, braille de l’ànima’, per Quim Noguero al blog
Parlem amb Andrés Corchero, al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x