19 de gener

ANDRÉS CORCHERO La música del teu nom

compra entrada

Compartir

La música del teu nom és un tribut a l’amic Joan Saura, traspassat fa uns anys. “He volgut aprofitar aquesta recerca i treball que estic fent sobre la pèrdua i l’absència dels éssers estimats per convidar l’Agustí Fernández, el Liba Villavecchia i el Nuno Rebelo, tots tres amics del Joan, per fer una trobada on la música improvisada i la dansa siguin les protagonistes i el vehicle per retrobar-nos, ni que sigui per uns instants, amb l’essència de l’enyorat Joan”, explica Andrés Corchero.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Andrés Corchero té una llarga trajectòria que comprèn des de la seva reconeguda experiència professional amb la dansa butoh fins a la improvisació al costat de músics de renom com Joan Saura i Agustí Fernández. A més a més, ha creat nombroses coreografies, moltes de les quals amb la seva companyia Raravis (amb Rosa Muñoz), i ha col·laborat amb un gran nombre d’artistes, tant de dansa com d’altres disciplines.

Músics Agustí Fernández, Liba Villavecchia i Nuno Rebelo / Dansa Andrés Corchero / Cap tècnic Llorenç Parra

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

19 de gener

18 h

Sala PB

16 €

Més informació

‘El cos, braille de l’ànima’, per Quim Noguero al blog
Parlem amb Andrés Corchero, al blog

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x