Secció Irregular

El nom d’aquesta secció ret homenatge a la peça Concert irregular* de Joan Brossa (1968) que marca una fita a l’avantguarda escènica a Catalunya.

La relació entre la dansa i l’art experimental sempre ha estat estreta. Aquest binomi l’han nodrit creadors com Yvonne Rainer, Bruce Nauman, Anna Halprin i Merce Cunningham o bé, en temps més recents, Jérôme Bel, La Ribot i Juan Domínguez, així com molts d’altres que han expandit els límits d’aquesta disciplina fins a desdibuixar-los. La naturalesa viva de les pràctiques artístiques fa que aquest procés de reformulació no s’aturi mai i continuï desenvolupant-se avui en dia.

Darrerament, aquesta redefinició incessant de les arts en viu ha estat objecte d’estudi per part del Mercat de les Flors amb la publicació de llibres com Exhaurir la dansa, d’André Lepecki, o Arquitectures de la mirada, editat per Ana Buitrago.

Amb la Secció Irregular el Mercat de les Flors passa a l’acció i presenta peces, instal·lacions, conferències i tallers que posen l’èmfasi en la capacitat especulativa de les propostes artístiques. L’interès d’aquests treballs rau en la capacitat per replantejar la manera d’entendre’ns a nosaltres mateixos així com el que ens envolta.

Comissariat per Quim Pujol, Cristina Alonso, Marc Olivé
Comunicació Paola Marugán (+34 607 77 39 54 / +34 93 600 58 38,  seccioirregular@mercatflors.cat)

*Concert irregular es va crear per commemorar el 75è aniversari de Joan Miró i en aquesta peça també van participar Carles Santos, Anna Ricci i Pere Portabella

Consulta aquí l’abonament de la SECCIÓ IRREGULAR (abonament SIR) amb condicions i descomptes especials

Cada vetllada la Secció Irregular convida als assistents a una deliciosa sopa a càrrec del restaurant La Soleà, a més a més de les diferents propostes de la seva carta.

 

La SECCIÓ IRREGULAR a la xarxa:

 

 

Amb la col·laboració de 

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x