• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CIA VERO CENDOYA

KEBO (Mapa de la pell d’un cos)

Del 24 al 26 de maig
Popup - Descomptes Popup - Més informació
  • Dissabte 25 de maig, sessió d’introducció a l’espectacle UNA HORA ABANS amb Vero Cendoya (intèrpret, coreògrafa i il·lustradora). Modera: Clàudia Brufau (Activitat coordinada per BdDansa_Explicadansa).

  • COMPRAR ENTRADES

Aquest treball du com a títol el nom del pinzell que es fa servir a la tècnica japonesa kintsugi, que consisteix en la reparació de fractures de peces ceràmiques amb un vernís de resina barrejat amb pols d’or, plata o platí. Així, es planteja que els trencaments i les reparacions formen part de la història d’un objecte i que s’han de mostrar en lloc d’amagar-se. Antigues peces reparades mitjançant aquest mètode són més valorades que peces que mai no es van trencar. L’obra parteix d’aquest concepte per posar en valor cossos amb cicatrius, ferits, perquè aquests tenen molt a dir.

Vero Cendoya combina la seva carrera com a intèrpret, professora, il·lustradora i coreògrafa. El 2008 crea la seva pròpia companyia de dansa-teatre. Ha desenvolupat tant projectes personals com col·laboracions amb professionals nacionals i internacionals de diferents disciplines, com teatre, pintura, transformisme, música, poesia o futbol, centrant-se especialment en temes socials: projectes sobre el càncer de mama, l’autisme, el parricidi, la inclusió social… Les seves obres han estat representades en diversos festivals i teatres d’arreu del món. Des de fa uns anys combina projectes artístics amb socials que treballen amb persones amb diversitat intel·lectual i col·lectius vulnerables.

Idea i direcció Vero Cendoya / Dramatúrgia Vero Cendoya, Isra Solà, Adele Madau / Música original i en viu Adele Madau / Interpretació i creació Aran Vázquez, Antoine Normand, Carla Ramos, Jem Prenafeta, Adele Madau, Hannah Zwaans, Luciana Croatto / Assistència direcció Bàrbara Meness / Vestuari Pau Aulí / Disseny escenografia Albert Ventura / Fotos Kiku Pinyol / Producció Lídia Serrat / Administració Joan Fabregat
Coproducció Cia Vero Cendoya, Mercat de les Flors, El Canal – Salt i Circuito CLAPS Specttacolo Dal Vivo

Aquest espectacle es programa en el marc de Europe Beyond Access II, un projecte europeu cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea del qual el Mercat de les Flors n’és soci.