• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Unusual Symptoms / Theatre Bremen / Adrienn Hód

Harmonia

30 i 31 de maig
Popup - Descomptes

La companyia Unusual Symptoms i la coreògrafa hongaresa Adrienn Hód ens conviden a explorar el significat del cos humà en la dansa i la societat. Un grup de ballarins, tant amb discapacitats com sense, posa en qüestió les jerarquies de la dansa clàssica, però també les formes suposadament progressistes de la dansa contemporània. Llancen per la borda les nocions convencionals del cos i les estructures que es construeixen al seu voltant i proven de reestructurar el nostre punt de vista de manera juganera.

Harmonia va rebre el Premi Rudolf Lábán 2023 a la millor peça de dansa d’Hongria i va ser convidada a Tanzplattform Deutschland 2024, un dels aparadors de dansa contemporània més importants d’Alemanya.

Adrienn Hód és una coreògrafa reconeguda internacionalment, especialitzada en dansa contemporània i moviment experimental. La seva companyia permanent és HODWORKS, de la qual és directora artística i de producció des del 2007. A més a més del seu treball amb la companyia, també realitza coreografies per a altres col·laboracions hongareses i internacionals. També és coreògrafa aplicada a produccions teatrals, pel·lícules i anuncis publicitaris.

Unusual Symptoms és la companyia de dansa del Theater Bremen des del 2012. Fundat originalment pel coreògraf franco-algerià Samir Akika, el conjunt treballa des del 2018 sota la direcció artística d’Alexandra Morales i Gregor Runge.

Creació i interpretació Aaron Samuel Davis, Florent Devlesaver, Gabrio Gabrielli, Paulina Porwollik, Leisa Prowd, Tamara Rettenmund, Nora Ronge, Andor Rusu, Young-Won Song, Károly Tóth / Co-creació Yanel Barbeito, Carolin Hartmann / Coreografia Adrienn Hód / Col·laboració artística Csaba Molnár / Música Ábris Gryllus / Escenografia i disseny vestuari Anna Lena Grote / Disseny il·luminació Christian Kemmetmüller / Dramatúrgia Gregor Runge / Assessor dramatúrgic Ármin Szabó-Székely / Cap producció Alexandra Morales / Assistents producció Emily Masch, Andy Zondag / Cap producció Hodworks György Ujvári-Pínter / Assistent escenografia i disseny vestuari Naomi Darleen Schade / Cap Escenari Lena Maire
Producció Theater Bremen / Coproducció Trafó House of Contemporary Arts and OFF Foundation / Amb el fons de coproducció de dansa NATIONALES PERFORMANCE NETZ, finançat pel Comissionat de Cultura i Mitjans del Govern Federal i l’Institut Goethe a Hongria. Unusual Symptoms és la companyia de dansa del Teatre de Bremen.

Aquest espectacle es programa en el marc d’Europe Beyond Access II, un projecte europeu cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea del qual el Mercat de les Flors n’és soci.