Del 3 al 5 de juny

VIVIAN FRIEDRICH CIRC D’ARA MATEIX: Kristall Bohème

Compra la teva entrada

Compartir

Aquesta performance entre una artista de circ, un músic i una cantant d’òpera és una immersió en la tradició familiar de la creadora, la família de la qual (anomenada Friedriech, d’Alemanya) és probablement la més antiga del món en el treball artesà del vidre de Bohèmia. A escena hi trobarem el bufat de cristall en viu i una instal·lació  audiovisual que crearà un paisatge de reflexos, veus, petjades i escultures transparents, elements que tots junts parlaran de l’equilibri entre el que és nou i el que és antic. Aquesta peça indaga en la transmissió transgeneracional del trauma i de bloquejos emocionals com la por irracional a l’existència. Una composició basada en moviment i acrobàcies en la corda-U, el faquirisme i la manipulació d’objectes.

Vivian Friedrich té una àmplia formació en arts dels circ i llenguatges del moviment, especialitzada en la Corda U. Ha creat un vocabulari propi que combina tècniques de corda fluixa, corda llisa i trapezi. Des de 2017 és facilitadora de les “Jornades d’Intercanvi de Dramatúrgia i Escriptura Escènica” a La Central del Circ i com a pensadora ha estat convidada a trobades de reflexió de l’Ateneu de Nou Barris, el Festival de Teatre Independent a Barcelona, el 4#Encounter de Circus Dialogues i CircoRed a Madrid. El 2020 dinamitza amb Elena Zanzu i Roberto Fratini el Taller d`Artista de La Central del Circ FOR RENT. En aquest cicle veurem també la peça Breach de la companyia Som Noise, de la qual és directora i dramaturga.

Concepció, composició escènica i performance Vivian Friedrich / Música en viu, performance i composició musical Sasha Agranov, Nihan Devecioglu / Bufat de cristall Ferran Collado / Suport coreogràfic Virgínia Gimeno Folgado / Dramatúrgia Ferran Dordal i Lalueza / Disseny exposició Sara Serrano / Producció Sara Serrano, LaBonita
Coproducció Mercat de les Flors, KONVENT / Suport a la creació ICUB – Premis de Barcelona 2020 / Residències i suport a la creació Encirca’t, Fira Mediterránea de Manresa, Zirkozaurre, CRAC Centro Rural de Arte y Creación, Fundació LaPlana, Terrassa Arts Escèniques, LaBonita, ICUB- Premis de Barcelona 2020

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x