Del 21 al 24 de març

ALBERT QUESADA CÈL·LULA#1: Flamingos

Compra entrada

Compartir

CÈL·LULA és una estructura flexible per a la creació, la transmissió continua i el desenvolupament de la dansa. Convida i acull coreògrafs i intèrprets, i té com a objectiu facilitar i produir creacions de format mig/gran.

CÈL·LULA#1: Primera producció del Mercat de les Flors dins del projecte CÈL·LULA

Dins La Quinzena metropolitana de dansa

L’Albert Quesada continua la seva investigació personal sobre el món del flamenc i la seva complexitat amb la intenció de trobar l’origen mateix del moviment i del cant. El coreògraf vol descobrir el motor del flamenc i desplaçar-lo a altres cossos i altres músiques per tal de generar un nou sentit. Aconseguir, al cap i a la fi, que la petita espurna que cadascú custodia dins seu es converteixi, finalment, en un gran incendi.

Flamingos és el resultat de col·locar a Carmen Amaya al mig d’una escena de John Waters. L’impuls del flamenc per compartir l’interior de l’ànima humana es barreja amb la música, el vestuari i l’imaginari més pop. Quin és el nostre propi flamenc? Quina és la nostra música i quines danses convida a ballar? Els cossos, els desitjos, les pors i els referents es deixen contaminar per donar peu a una jam session plena de duende. Una juerga que s’allarga fins a la matinada on vuit intèrprets s’exposen i es despullen amb l’única voluntat de celebrar i de celebrar-se, amb moviments i cants que no deixen lloc ni al dubte ni a la incertesa. Això és així i no pot ser de cap altra manera. Ea!

Actualment Albert Quesada és coreògraf associat al Mercat de les Flors i ha estat convidat a crear la primera producció del projecte CÈL·LULA.

Idea, coreografia i direcció Albert Quesada / Ajudant direcció Clàudia SolWat / Creada amb i interpretada per Blanca Tolsá, Eliott Marmouset, Mario G. Sáez, Miquel Fiol, Katie Vickers, Laila Tafur, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson / Disseny sonor Rafael Cañete, Julián D’Avino, Carlos Parra / Disseny escènic i i·luminació CUBE.ez / Vestuari Jorge Dutor, Txell Janot / Dramatúrgia Albert Pérez Hidalgo, Pau Masaló / Gràcies a Mireia de Querol

Producció  Mercat de les Flors / Coproducció La Quinzena / Amb el suport Fundació Pública Teatre de la Llotja / Residència de creació Graner fàbrica de creació, Fundació Pública Teatre de la Llotja / Amb la col·laboració Fundació Banc Sabadell / Agraïments Kosmonaut Production

 

Divendres 22 de març, Conversa després de la funció conduïda per Mireia de Querol, ballarina, coreògrafa i docent membre del col·lectiu Big Bouncers. A la sala MAC

#AlbertQuesada #Flamingos

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 21 al 24 de març

20h (dg 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 70 minuts aprox

Més informació

Sessions escolars

web cia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x