20 de març

ALBERT QUESADA CÈL·LULA#1: Flamingos (sessió GRADA JOVE)

Inscripcions (a partir del 03/09)

Compartir

CÈL·LULA és una estructura flexible per a la creació, la transmissió continua i el desenvolupament de la dansa, invita i acull a coreògrafs i intèrprets. Té com a objectiu facilitar i produir creacions de format mig/gran.

CÈLULA#1: Primera producció del Mercat de les Flors dins del projecte CÈL·LULA

Dins La Quinzena metropolitana de dansa

El flamenc ens serveix com a mirall, per inspirar-nos en com una manera d’entendre el cant, la música i la dansa s’ha desenvolupat a través de tantes cultures i regions, i ha acabat prenent forma a Andalusia. El nostre viatge començarà en els nostres propis cossos, en la nostra història individual com a ballarins, en què ens ha format, què ens apassiona i de quina manera es pot compartir. Quin és el nostre propi flamenc, quina és la nostra música i quines danses convida a ballar. Albert Quesada 

Amb aquesta nova creació Quesada torna a submergir-se en el món del flamenc i la seva complexitat. Flamingos vol traspassar els estereotips del flamenc des de la mirada de creador contemporani. El coreògraf és artista associat al Mercat de les Flors aquesta temporada. 

Ballarí i coreògraf entre Barcelona i Brussel·les, Albert Quesada es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després dels seus estudis de filosofia i d’enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades se situa al cor del seu treball coreogràfic. Col·labora de manera habitual amb el coreògraf Thomas Hauert. Sota el nom de la companyia ACME, porta a terme molts projectes artístics, tan educatius com a escena. Al Mercat hem pogut veure alguns dels seus últims treballs: Wagner & Ligeti, Slow Sports i OneTwoThreeOneTwo.

Actualment Albert Quesada és coreògraf associat al Mercat de les Flors i ha estat convidat a crear la primera producció del projecte CÈL·LULA.

Idea, coreografia i direcció Albert Quesada / Creada amb i interpretada per Blanca Tolsá, Claudia SolWat, Eliott Marmouset, Mario G. Sáez, Miquel Fiol, Katie Vickers, Laila Tafur, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson / Disseny sonor Rafael Cañete, Julián D’Avino, Carlos Parra / Il·luminació CUBE.ez / Vestuari Jorge Dutor, Meritxell Janot / Dramatúrgia Albert Pérez Hidalgo, Pau Masaló / Agraïments Mireia de Querol
Producció Mercat de les Flors / Coproducció Dansa – Quinzena metropolitana / Amb el suport Kosmonaut Production / Amb la col·laboració Banc Sabadell

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

20 de març

10:30h (+ col·loqui amb la companyia)

6€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x