CÈL·LULA

CÈL·LULA és una estructura flexible per a la creació, la transmissió continua i el desenvolupament de la dansa, invita i acull a coreògrafs i intèrprets. Té com a objectiu facilitar i produir creacions de format mig/gran, donant resposta a la dificultat actual de sostenir peces d’aquest format des de petites estructures de producció privada.

Alhora activa un programa de Laboratoris de recerca i transmissió de tècniques i metodologies de treball que nodreixen les creacions, faciliten el creixement i desenvolupament dels artistes en una relació de col·laboració proposant maneres de compartir i fer sostenible la creació.

Creiem que avui és una responsabilitat de les estructures públiques donar suport a la creació assumint el procés de producció.

Els projectes CÈL·LULA prenen formes diferents, com produccions pròpies, coproduccions internacionals o nacionals o laboratoris de recerca, en funció de les creacions, els artistes i les complicitats que es donen.

Els CÈL·LULA LAB tenen l’objectiu d’acostar els intèrprets a les eines i llenguatges dels diferents coreògrafs per tal que creixin en versatilitat i profunditat, però alhora per veure quins són els punts de trobada i les diferències entre aquests intèrprets i les diferents propostes i pràctiques dels coreògrafs. Veurem quines possibilitats tenen diferents coreògrafs de compartir intèrprets, i quin tipus d’estructura flotant i variable pot esdevenir CÈL·LULA.

Un LAB té alhora l’objectiu de compartir coneixement entre els propis coreògrafs, intèrprets i artistes participants, així com també per buscar allò que es comparteix, allò que ens diferencia, ens complementa, ens confronta, ens allunya…

CÈL·LULA LAB convida a artistes a conduir pràctiques, compartir metodologies, processos i recerca, una eina per créixer a través de l’experiència compartida.

 

Amb la col·laboració

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x