LP'09: OLGA MESA Festival De Dansa…O No

Compartir

L’ESPECTACLE

“NO a l ‘espectacle no a la virtuositat no a les transformacions ni a la màgia ni al fer creure no al glamour ni a la trascendència de la imatge de l’estrella no a allò que és heroic no a allò anti-heroic no a les imatges supèrflues no a la implicació de l’intèrpret o de l’espectador no a l’estil no a l’amanerament no a la seducció de l’espectador per trucs de l’intèrpret no a l’excentricitat no a moure’s o ser mogut”.
Yvonne Rainer – No manifiesto, 1965

LA FITXA ARTISTICA

Espectacles LP’09 al Mercat de les Flors:

Solo a ciegas (con lágrimas azules), d’Olga Mesa. 12 i 13 de març
The Rehearsal, de Cuqui Jerez. 14 i 15 de març
While We Were Holding It Together, d’Ivana Müller. 14 i 15 de març
No Idea, de Carmelo Salazar. 18 de març
Tendency, de Norberto Llopis. 18 de març
Todos los buenos espías tienen mi edad, de Juan Domínguez. 19 i 20 de març
You Are Here, de deepblue. 19 i 20 de març
Agrio beso, de Juan Navarro i Javier Corcobado. 21 de març

Organitza La Porta
Amb el suport Entitat Autònoma de Difusió Cultural, Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona; Obra Social Caixa Sabadell; Mercat de les Flors; CCCB; Fundació AISGE; Ambaixada del Regne dels Països Baixos.

Amb la col·laboració La Poderosa, Conservas, SanRafael 14, Butxaca, Abba Hotels, Artez

LA COMPANYIA

El Mercat de les Flors torna a ser una de les seus d’aquesta segona edició del festival LP, una aposta per a la renovació dels llenguatges i l’evolució de les mirades. Un espai obert a l’experimentació, el risc i el diàleg sobre el paper del cos en la nostra societat. Formats, obres i artistes nacionals i internacionals que tornaran a impactar les nostres sensibilitats amb experiències limítrofes.

LP donarà visibilitat a propostes que aventuren noves dramatúrgies en espais difusos; entre allò que és escènic i el que és fílmic, entre la dansa i altres àmbits de la creació, entre diferents generacions i disciplines. Una programació que busca la millor manera de “publicar” el pensament, el procés i l’acció dels artistes convidats, oferint una mirada a l’evolució de la dansa com a vehicle de percepció i coneixement.

“Ni el més radical, ni el millor segons el mercat, ni res amb més.”

La dansa com a moviment que aplega i crea nous territoris, indefinint-se o redefinint-se  en la manifestació corporal, ús de la presència, lloc o discurs.

LP’09 comptarà amb un major nombre de creadors nacionals, obrirà un nou apartat de audiovisuals i continuarà jugant al voltant dels “para-escènics” amb experiències com les Nits salvatges, instal·lacions, converses i cites amb els artistes.

A més del Mercat de les Flors, les activitats de LP’09 es presentaran, del 6 al 21 de març, en el CCCB, La Poderosa, Conservas i SanRafael 14.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.laportabcn.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x