Ivana Müller While We Were Holding It Together

Compartir

L’ESPECTACLE

La peça While We Were Holding it Together negocia amb les relacions que s’estableixen entre allò imaginari i allò físic, allò personal i allò col·lectiu, la posició de l’intèrpret i de l’espectador. Proposa imatges que es transformen i es conformen constantment depenent de qui les mira: Una banda de rock en gira? Un pícnic al bosc? Una habitació d’hotel a Bangkok? Mirem, imaginem i reinventem mentre continuem buscant el que resta ocult i el que ens agradaria veure. Provocant canvis continus en la percepció i el sentit While We Were Holding it Together posa en escena el conflicte entre el cos i la seva representació. Un espectacle inquietant, commovedor i genuïnament divertit.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte, coreografia, textos Ivana Müller Interpretació, textos Katja Dreyer, Pere Faura, Anne Lenglet, Jobst Schnibbe, Jefta Van Dinther Assistència artística, textos Bill Aitchison Disseny sonor Steve Heather Il·luminació, tècnic Martin EberleinProducció Dorothea Sinnema Mànager Inge Koks

Producció LISA Coproducció Sophiensaele Berlin, Productiehuis Rotterdam/Rotterdamse Schouwburg, Dubbelspel (STUK Kunstencentrum Leuven i 30CC) Amb el suport Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten, Mondriaan Stichting Presentació realitzada amb el suport de l’Ambaixada del Regne dels Països Baixos a Espanya

LA COMPANYIA

Ivana Müller (Zagreb, 1972) és intèrpret, coreògrafa i directora teatral. En els seus treballs artístics desenvolupa com a punt de partida conceptes performàtics que estableixen girs en la percepció o la lògica, creant peces que són poètiques i científiques, filosòfiques i humorístiques, íntimes i polítiques a la vegada. En els seus treballs recents explora les formes d’auto-invenció i de narració d’històries, treballant amb freqüència en la frontera entre la ficció i la realitat. La majoria de les seves obres són per a teatres, però també treballa en instal·lacions per a galeries i museus i publica texts. Ha treballat amb diferents artistes i companyies, entre d’altres el Groupe Dunes (França) i Christine de Smedt/les ballets C de la B (Bèlgica). Va estudiar Literatura a la Universitat de Zagreb, Dansa i Coreografia a la School For New Dance Development d’Amsterdam i Belles Arts a HDK, Berlín. Viu i treballa a Amsterdam i a París.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.associationlisa.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x