Juan Navarro i Javier Corcobado Agrio Beso

Compartir

L’ESPECTACLE

“Aquest espectacle està dedicat als qui moren abans d’hora, als qui gosen matar-se. Fem servir els suïcidis de les estrelles de rock and roll com a escenografia invisible i subterrània, on construir un circuit elèctric amb les nostres petites morts quotidianes, els nostres suïcidis passatgers. En la nostra ferma voluntat per millorar el món, tal vegada siguem capaços d’aproximar-nos a la idea del suïcidi com a possibilitat, sempre a la cerca d’aquest home nou, sa, feliç i orgullós, capaç de conquerir el dolor i el terror, aquell que habita als nostres televisors. Us prometem que ens esforçarem de nou en l’intent d’entretenir-pervertir els vostres pensaments durant una estona, aquella ingènua idea de la comunicació que ens dóna la vida i ens la treu. Us convidem al nostre santuari elèctric on la música de Javier no cessarà en les seves alteracions, il·luminant com sempre la profunda amistat entre el soroll del dubte desesperat i les melodies fràgils de l’ànima, bes incaut del cor.”

LA FITXA ARTISTICA

Creació, direcció Juan Navarro Creació musical Javier Corcobado Intèrprets Juan Navarro, Javier Corcobado, Vera Acacio, Jesús Alonso, Agnès Mateus, Rafael Navarro Col·laboració especial Xavier Ribas Videocreació Ivó Vinuesa Il·luminació, direcció tècnica Ferdi EsparzaProducció Societat Teatral Mi Perro Assistent il·luminació Javier Vinagre Fotografia Xavi Soto, P. Maribel

Subvencionat per Generalitat de Catalunya Amb la col·laboració Sala Apolo, Hangar, Audiolux, StemAgraïments Jorge Aragone, Julio García, Jonás, Carlos Pereira, Álex Posada, Nieves Casquete, Fiódor Dostoievski, Carles Fígols, Belén, Àngel Pagès, Maria Mateus, Salva, Farmàcia Glòria Barniol de Premià, Carlos Degollada, Marc Romagosa, Audiolux, Quique Camí, Guille Apolo, Carme Ayza, Leti

LA COMPANYIA

Juan Navarro Malgrat néixer a Alemanya, Javier Corcobado (Frankfurt, 1963) té la nacionalitat espanyola i, de fet, ha viscut la major part de la seva vida a Madrid. Després de diverses experiències en diferents formacions, el 1989 inicia la seva carrera en solitari amb Agrio beso, àlbum en el que comença a exhibir la seva faceta de crooner contemporani, sense deixar de costat l’actitut de rock’n’roll que l’havia caracteritzat. Després de diferents àlbums, poemaris i alguna novel·la, Juan Navarro li proposa la possibilitat de participar, amb les seves cançons, la seva presència i part dels seus músics, en un espectacle teatral titulat Agrio beso, com el seu primer disc en solitari, obra que ha estat representada a Barcelona, Madrid, Santiago de Compostela, València i Santander amb gran acceptació per part del públic. Els primers anys de carrera de Juan Navarro comencen amb la companyia internacional La Fura dels Baus. Després trasllada la seva residència a Berlín, on continua el seu treball amb grups com Einstürzende Neubauten i Anita Saij. Ara viu a Barcelona, on ha format part de companyies com La Carnicería Teatro de Rodrigo García i General Elèctrica de Roger Bernat. El 2004 comença la seva labor al cine amb directors com Roger Gual i Isabel Coixet. Agrio beso és el quart espectacle que Navarro crea i dirigeix. El 2005 va estrenar Fiestas populares, produït pel Mercat de les Flors i To Share Festival de Torino.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.laportabcn.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x