7, 8, 14 i 15 de gener

ARACALADANZA Loop

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanat per a edats entre 6 i 12 anys

La nova proposta per a tots els públics de la companyia Aracaladanza ret un homenatge als escenaris i a la gent que hi treballa per aconseguir que els espectacles es duguin a bon terme. Així, els ballarins, els tècnics i els maquinistes, juntament amb els estris escènics com ara els telons, els focus, les bambolines o els linòleums, convertiran la dansa en una funció màgica que comptarà amb la complicitat dels espectadors.

Amb una trajectòria que comença l’any 1995, Aracaladanza, dirigida per Enrique Cabrera, és tot un referent nacional en la creació d’espectacles per a petits i joves que sedueixen també els adults. Guardonada amb el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud de 2010, té una gran projecció nacional i internacional. Al Mercat hem gaudit de molts dels seus espectacles, com Vuelos, Constelaciones, Nubes, Pequeños paraísos o Play.

Idea i direcció Enrique Cabrera / Coreografia Enrique Cabrera en col·laboració amb els intèrprets /Assistent coreografia Raquel de la Plaza / Intèrprets Carolina Arija, Jorge Brea, Raquel de la Plaza, Jonatan de Luis, Jimena Trueba, Aleix Rodríguez / Música original Luis Miguel Cobo / Disseny escenografia i vestuari Elisa Sanz (AAPEE) / Disseny il·luminació Pedro Yagüe (AAI) / Disseny vídeo escena Alvaro Luna (AAI) / Disseny i realització atrezzo Ricardo Vergne (AAPEE) / Realització vestuari Verónica Expósito -Mer Lacostu / Pintura telons María Calderón / Realització escenografia Mambo decorados / Fotografia Pedro Arnay / Producció executiva Patricia Torrero /Producció general i premsa Javier Torres / Distribució nacional Alberto Muyo / Distribució internacional Ana Sala – Ikebanah Artes Escénicas

Coproducció Grec Festival de Barcelona / Amb la col·laboració Teatro del Bosque de Móstoles; Diputació d’Albacete-Servei d’Educació i Cultura

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

7, 8, 14 i 15 de gener

18.30 h

Sala MAC

16 €

Durada: 50 minuts

Més informació

web d’Aracaladanza

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x