• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ARRANGEMENT PROVISOIRE - JORDI GALÍ

Ànima

18 i 19 de març
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2022-2023

 • Durada

  de 30 a 40 minuts

 • Tarifa

  Gratuït

 • Horari

  19 h

Jordi Galí parteix en aquesta peça de la respiració i de l’ànima com a principi vital de l’existència per crear una estructura de 17 metres a mans d’uns intèrprets situats en cercle. El creador imagina construir així un espai circular i un temps suspès que reuneixi intèrprets, espectadors, transeünts, habitants, homes, dones i nens en una mena de respiració comuna. La construcció comptarà amb la música en viu del gaiter, compositor i improvisador Erwan Keravec, que tocarà en directe la gran gaita de les Highlands.

Jordi Galí ha treballat com a ballarí amb Wim Vandekeybus, Anne Teresa De Keersmaeker i Maguy Marin, entre d’altres. Va començar a desenvolupar el seu propi treball i va crear la companyia Arrangement Provisoire l’any 2007. Des de 2014, comparteix la direcció artística de la companyia amb la coreògrafa Vania Vaneau. El seu treball se centra a explorar les relacions entre el cos i els materials, entre el gest i l’objecte, especialment pensat per a l’espai públic. Com a construccions monumentals i efímeres, les seves actuacions obren una temporalitat singular en paisatges urbans o naturals.

Concepte Jordi Galí / Creada amb i interpretada per Lea Helmstädter, Jérémy Paon, Jeanne Vallauri, Anne-Sophie Gabert, Julia Moncla, Konrad Kaniuk, amb Jordi Galí i Julien Quartier / Composició música Erwan Keravec / Música directe Erwan Keravec, Mickaël Cozien / Col·laboració tècnica i construcció Julien Quartier, Katia Mozet / Imatges Théo Artières
Producció Arrangement Provisoire / Coproducció ICI – CCN de Montpellier Occitanie (34); Mercat de les Flors (Barcelone); Le Quartz – Scène nationale de Brest (29); Lieux Publics – CNAREP & Pôle européen de production Marseille (13); Pronomade(s) en Haute Garonne – CNAREP (31) ; CCN2 Grenoble (38); L’Atelline – Lieu d’activation art & espace public (34); Les Tombées de la nuit (35); La Coloc’ de la culture (63); Le Pacifique – CDCN Grenoble (38); Art’R lieu de fabrique itinérant pour les arts de la rue (75); La Maison des Métallos (75); Le Fourneau – CNAREP Brest. / Ajuts nacionals a la creació per a les arts al carrer DGCA / Amb el suport De Facto, atelier de fabrication (69), La Transverse (58), KompleX KapharnaüM (69) On-going Les Tombées de la nuit (35), Le Fourneau – CNAREP Brest (29), Le Quartz (29), Animakt (91), Théâtre Molière – Scène nationale de Sète (34), CCN2 Grenoble (38), Groupe des 20 de la Région Auvergne Rhône Alpes, Mécènes du Sud, Hellerau Dresde (Alemanya), Festival de Chassepierre (Bèlgica)

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 9 al 26 de març a 12 municipis de l’Àrea Metropolitana. Més informació a: www.dansametropolitana.cat