6 de juny

JUAN CARLOS LERIDA La liturgia de las horas

Compra les teves entrades

Compartir

Esdeveniment artístic de 12 hores, creat a partir de la trobada del coreògraf amb gremis, treballadors i col·lectius: a La liturgia de las horas podrem veure sis quadres inspirats conceptualment en el número 12 i dramatúrgicament en el recorregut de Jesucrist, des del Sant Sopar fins a la Resurrecció. Tot això en clau de flamenc i des de la quotidianitat dels oficis artesans i que tindrà lloc al Mercat de les Flors i en espais propers del barri, com ara un taller mecànic, un gimnàs i una plaça. Els diferents fragments d’aquest espectacle, en el qual l’artista treballa des del 2018, s’han representat en espais com ara el mateix Mercat la temporada passada, la Fira Mediterrània de Manresa i el Sismògraf d’Olot. Ara es presenta en un únic dia per mostrar-nos el recorregut sencer.

Juan Carlos Lérida és ballarí, coreògraf i pedagog del flamenc, Premi Extraordinari 2007 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Des de l’any 2002 és professor de Flamenc, Dansa Contemporània i Composició de l’Institut del Teatre. Ha codirigit espectacles de creadors com Joaquín Cortés i Belén Maya i també ha creat diverses peces en solitari. Ha estat comissari del cicle Flamenc Empíric del Mercat de les Flors. És reconegut com un dels representants actuals del flamenc d’avantguarda.

Direcció Juan Carlos Lérida / Interpretació Juan Carlos Lérida, François Ceccaldi, Jorge Mesa (el Pirata), Adrián Vega, Karen Mora, Vincent Colomes, Raúl Lorenzo, Carmen Muñoz, Rosanna Terracciano, Oskar Luko, Andrea Antó, Valeria Stuki, Marc Lleixa i Marina Monsonís / Disseny il·luminació Marc Lleixa / Música i espai sonor François Ceccaldi i Igor Pinto / Cante el Pirata / Vestuari Eugenia Gusmerini / Assistent moviment en metodologia Data Lipi Hernández / Producció Danilo Pioli / Vídeo Valeria Stuki / Comunicació Olga Beca (Telegrama Cultural) / Fotografia el papel y la tijera
Coproducció Mercat de les Flors, TanzHaus NRW, Ass Flamenco Empírico, Fira Mediterrània de Manresa i festival Sismògraf d’Olot / Amb la col·laboració d’OSIC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Teatros del Canal (Madrid), Graner Fàbrica de Creació, Casa Elizalde, Terrats en Cultura i Teatre Artesà del Prat de Llobregat

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

6 de juny

Diversos espais del Mercat i exteriors

12 €

Durada: 12 hores

Més informació

web del coreògraf

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x