31 de gener i 1 i 2 de febrer

DANIEL ABREU La desnudez

compra entrada

Compartir

Avís: Aquest espectacle fa servir llums estroboscòpiques

Una proposta poètica sobre el saber estimar-se, en la qual un home i una dona viatgen des de la mort fins a l’amor. Acompanyats pel so greu del vent en el metall, La desnudez respon a aquest lloc d’intimitat, on ja no existeixen les preguntes: la bellesa es troba en la nuesa mateixa. És una dansa que destrueix i, tanmateix, construeix quelcom molt líquid, d’acord amb la societat moderna.

Amb més de 60 treballs, la Cía Daniel Abreu es va fundar el 2004. El seu llenguatge coreogràfic se sustenta en la força i la personalitat dels ballarins, en senzilles eines del llenguatge interpretatiu, en les seves imatges suggeridores, en un sensible ambient sonor. L’any 2011, la companyia entra a formar part del programa europeu Modul Dance, liderat pel Mercat de les Flors. Entre els seus nombrosos guardons destaca el Premio Nacional de Danza 2014 en la categoria de creació.

Direcció, coreografia i espai Daniel Abreu / Intèrprets Dácil González, Daniel Abreu / Músic Hugo Portas / Música Tarquinio Merula, Claudio Monteverdi, Gabriel Fauré, Henry Purcell
Coproducció Teatros del Canal, Festival Danzatac / Amb la col·laboració Auditorio de Tenerife, Centro de Danza Canal, Teatro Victoria de Tenerife

Una Hora Abans: ds 1 de febrer. Amb Laura Kumin, directora del Centro Coreográfico de Madrid

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

31 de gener i 1 i 2 de febrer

20 h (dg 18 h)

Sala OM

16 €

Durada: 70 minuts aprox

Més informació

Bàrbara Raubert entrevista Daniel Abreu per parlar sobre ‘La Desnudez’. Al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x