27 i 28 de març

ALESSANDRO SCIARRONI Folk-s, will you still love me tomorrow?

Compartir

Una reflexió sobre les danses folklòriques tradicionals que han sobreviscut a la contemporaneïtat

DISSABTE 28 DESPRÉS DE LA FUNCIÓ: CONVERSA AMB ALESSANDRO SCIARRONI, CONDUÏDA PER ROBERTO FRATINI.

El Schuhplattler és una dansa típica bavaresa i tirolesa. El seu nom significa “colpejador de sabates” perquè consisteix, literalment, a colpejar-se les sabates i les cames amb les mans. A Folk-s, aquesta dansa es concep i s’executa com a referència a una forma de pensament preexistent i primitiva: el ball com a norma, dictadura, flux d’imatges que segueixen el ritme i la forma i no el contingut. Per als intèrprets de Folk-s no hi ha, doncs, més temps que el present, un temps que és no-passat i no-futur.

Alessandro Sciarroni és un artista, coreògraf i director provinent del camp de les arts visuals i amb molts anys d’experiència en teatre. Els seus treballs s’han presentat en vint països, en el marc de festivals de dansa i teatre contemporani. L’any 2013 va ser el primer artista italià en rebre el suport de la xarxa europea modul-dance.

Sciarroni ha rebut el premi al millor artista revelació que concedeix la revista italiana Danza&Danza. Al maig del 2013 Folk-s va obrir els Rencontres chorégraphiques internationales de Seine-Saint-Denis. El seu nou treball, Untitled_I Will Be There When You Die, és una meditació interpretativa i coreogràfica sobre el pas del temps. Actualment participa en Performing Gender, un projecte europeu de dansa sobre el gènere i les diferències d’orientació sexual, i al llarg de 2014 prendrà part en Migrant Body, un projecte de dansa que vol obrir una reflexió civil i artística sobre les migracions i l’impacte cultural que aquestes tenen en les societats europea i canadenca.

Idea original i dramatúrgia Alessandro Sciarroni
Ballarins folklòrics Marco D’Agostin, Pablo Esbert Lilienfeld, Francesca Foscarini, Matteo Ramponi, Alessandro Sciarroni, Francesco Vecchi
Música original, formació i càsting Pablo Esbert Lilienfeld
Vídeo i imatge Matteo Maffesanti
Disseny il·luminació Rocco Giansante

Producció
Teatro Stabile delle Marche
Amb la col·laboració Corpoceleste_C.C.00#
I amb Inteatro, AMAT-Civitanova Danza per “Civitanova Casa della Danza”, Centrale Fies, ChoreoRoam Europe: Centro per la Scena Contemporanea – Comune di Bassano del Grappa, The Place / London, Dansateliers/Rotterdam, Dance Week Festival / Zagreb i Paso a 2 / Certamen Coreográfico de Madrid


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

 

Fitxa completa

Responsable tècnic Cosimo Maggini
Vestuari Ettore Lombardi
Faith coaching Rosemary Butcher
Assessor dramatúrgia, càsting Antonio Rinaldi
Assessora coreografia Tearna Schuichplattla
Directora producció Marta Morico
Organització Benedetta Morico
Administració Luana Milani
Cura del projecte, promoció Lisa Gilardino
Comunicació i premsa Beatrice Giongo

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

27 i 28 de març

20:30h

Sala MAC

16€

Durada: Indeterminada

Més informació

‘Pasión por los espejos’ per Roberto Fratini al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x