• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ALESSANDRO SCIARRONI

Folk-s, will you still love me tomorrow?

27 i 28 de març
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  Indeterminada

 • Tarifa

  16€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20:30h

 • Espai

DISSABTE 28 DESPRÉS DE LA FUNCIÓ: CONVERSA AMB ALESSANDRO SCIARRONI, CONDUÏDA PER ROBERTO FRATINI.

El Schuhplattler és una dansa típica bavaresa i tirolesa. El seu nom significa “colpejador de sabates” perquè consisteix, literalment, a colpejar-se les sabates i les cames amb les mans. A Folk-s, aquesta dansa es concep i s’executa com a referència a una forma de pensament preexistent i primitiva: el ball com a norma, dictadura, flux d’imatges que segueixen el ritme i la forma i no el contingut. Per als intèrprets de Folk-s no hi ha, doncs, més temps que el present, un temps que és no-passat i no-futur.

Alessandro Sciarroni és un artista, coreògraf i director provinent del camp de les arts visuals i amb molts anys d’experiència en teatre. Els seus treballs s’han presentat en vint països, en el marc de festivals de dansa i teatre contemporani. L’any 2013 va ser el primer artista italià en rebre el suport de la xarxa europea modul-dance.

Sciarroni ha rebut el premi al millor artista revelació que concedeix la revista italiana Danza&Danza. Al maig del 2013 Folk-s va obrir els Rencontres chorégraphiques internationales de Seine-Saint-Denis. El seu nou treball, Untitled_I Will Be There When You Die, és una meditació interpretativa i coreogràfica sobre el pas del temps. Actualment participa en Performing Gender, un projecte europeu de dansa sobre el gènere i les diferències d’orientació sexual, i al llarg de 2014 prendrà part en Migrant Body, un projecte de dansa que vol obrir una reflexió civil i artística sobre les migracions i l’impacte cultural que aquestes tenen en les societats europea i canadenca.

Idea original i dramatúrgia Alessandro Sciarroni
Ballarins folklòrics Marco D’Agostin, Pablo Esbert Lilienfeld, Francesca Foscarini, Matteo Ramponi, Alessandro Sciarroni, Francesco Vecchi
Música original, formació i càsting Pablo Esbert Lilienfeld
Vídeo i imatge Matteo Maffesanti
Disseny il·luminació Rocco Giansante

Producció
Teatro Stabile delle Marche
Amb la col·laboració Corpoceleste_C.C.00#
I amb Inteatro, AMAT-Civitanova Danza per “Civitanova Casa della Danza”, Centrale Fies, ChoreoRoam Europe: Centro per la Scena Contemporanea – Comune di Bassano del Grappa, The Place / London, Dansateliers/Rotterdam, Dance Week Festival / Zagreb i Paso a 2 / Certamen Coreográfico de Madrid


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.