14 i 15 de novembre

DA.TE DANZA (Andalusia) EL MÉS PETIT DE TOTS: Nudos

Compra la teva entrada

Compartir

La pròrroga de les restriccions dictaminades pel Govern català obliga al Mercat de les Flors i al festival El Més Petit de Tots a cancel·lar els espectacles programats  de manera presencial en aquesta edició

La devolució de les entrades adquirides amb antelació es farà en els quinze dies següents a la data de la funció suspesa. Si les entrades es van adquirir a través de la web, la devolució de l’import es farà a la targeta amb la qual es va fer el pagament.

Si les entrades van ser adquirides a la taquilla del Mercat de les Flors o a Tiquet Rambles, caldrà indicar el número de compte al qual desitgeu el retorn per transferència a publics@mercatflors.cat

De tota manera, el festival tindrà lloc en un nou format virtual: Petit als Núvols permetrà gaudir de 3 propostes escèniques a través de les xarxes del 14 al 29 de novembre. Aquestes tres experiències artístiques han estat creades expressament en línia per tres companyies de Catalunya: Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers.

__________________________________________________________________________

Edat recomanada de 2 a 5 anys

A Nudos, Da.Te Danza indaga en el desenvolupament personal del nen a mesura que es va fent gran. Partint del primer nus emocional, el cordó umbilical que ens uneix a la mare, la història va creixent. Nous nusos es van creant a cada vivència. Nusos que ens envolten, ens oprimeixen, ens condicionen i, finalment, ens alliberen en desfer-se. Els hi ha de mil formes i tipus: petits, grans, lleugers, durs… a vegades es nuen a la gola i ens impedeixen respirar; altres se’ns enganxen a la panxa i ens paralitzen, altres ens lliguen a experiències i persones.

Nusos tous, durs, enormes i petits, de tela o de por, freds o que cremen. Nusos que ens envolten i ens fan rodar en ells. O que ens engolim i quasi no ens permeten parlar. Nusos mariners o de pèl de gat, nusos per una absència que ens fa mal… Com es veu un nus amb quatre anys? Com es distingeix d’un dolor de panxa o gola? Com es veu quan fem 8 anys? Quina cicatriu deixa el pas d’un nus quan som adults?

Direcció coreogràfica Omar Meza / Da.Te Danza / Assistent coreogràfica Celia Sako / Direcció teatral Valeria Fabretti / Intèrprets María José Casado Díaz, Raúl Durán Muñoz i Raúl Gea Martínez / Disseny vestuari Laura León / Escenografia i utileria Carlos Monzón / Música original Jesús Fernández / Disseny il·luminació Héctor Ruano i Aitor Palomo / Vídeo i projeccions Aitor Palomo / Equip tècnic Héctor Ruano

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

14 i 15 de novembre

dissabte a les 12 i diumenge a les 12 h i a les 17 h

Sala MAC

8 €

Durada: 45 minuts

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x