21 i 22 de maig

PSiRC CIRC D’ARA MATEIX: Després de tot

Compra la teva entrada

Compartir

EDAT RECOMANADA a partir de 8 anys

El projecte que presenta PSIRC al Mercat explora el gènere literari de les sagues amb una proposta escènica que transcorre a través d’episodis i que conclourà amb la gran obra final Després de tot. Aquests episodis estan concebuts com a spin-off que excaven l’interior de cada personatge de la saga per explorar la seva dimensió tràgica i mitològica. Plantegem la hipòtesi que els personatges de la saga són els propis artistes de la companyia Psirc vivint com a comunitat en un pantà. L’espai escènic es concep a la perifèria de qualsevol civilització; un paisatge en extinció que probablement google situï al marge del món. Al Mercat es presenten els episodis 1, De quan Zeus es va fer vegà, i l’episodi 3, De quan Artemisa i els monstres.

La companyia PSiRC, creada l’any 2011, gira durant 7 anys per Europa i Amèrica Llatina, a 12 països i amb més de 200 representacions amb el seu primer espectacle Acrometria, amb el qual han guanyat el premi a l’espectacle de nit de la darrera edició de FETEN, a la Kulturbörse de Freiburg 2016 el guardó “Freiburger Leiter” com a espectacle d’arts de carrer, el premi Zirkolika 2012 a la millor companyia novell i el FAD 2013- Aplaudiment a la creació emergent. El 2018 estrenen El meu nom es Hor, on Wanja i Adrià exploren nous camins escènics, introduint noves tècniques i nous llenguatges. Coproduit pel Mercat de les flors, amb el suport del projecte europeu «de mar a mar», en residencia a la central del circ (primera companyia resident (2017/19) ha anat a Fira Tàrrega, al teatro Español, al Teatro circo de Murcia, al festival At.tension (Berlin), al festival Européenne de cirques (toulouse), entre d’altres.

En escena Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual / Dramatúrgia Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual, Rolando San Martin / Direcció Rolando San Martin / Acompanyament artístic i acrobàtic Pau Portabella / Instal·lació i creació so i llums PSiRC / Distribució Santa Barbuda
Coproducció Festival Grec de Barcelona; La Grainerie, fabrique des Arts du Cirque et de l’Itinérance – Pôle européen de Production, Balma / Toulouse Métropole (França); Nilak, circ teatre itinerant; Fira Trapezi de Reus / Amb el suport Fàbrica de les arts Roca Umbert; Cronopis espai de circ; Teatre Auditori de Granollers; Konvent.0; l’Estruch fàbrica de creació de les arts en viu

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x